Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TA Summerschool – Module 2

27 augustus 2015 @ 09:00 - 13:00

Module 2: Spelen, Script, Miskenning

Deze zomer organiseert de TA academie voor de derde maal een TA Summerschool. De TA Summerschool biedt de mogelijkheid je kennis van de TA op te frissen, uit te breiden en te verdiepen. Zelfstudie, dialoog met andere studenten en met docenten maken deze TA Summerschool inspirerend en uitdagend voor een brede groep TA professionals. Het is een prachtige kans om opnieuw of verder te grasduinen in de schatkamer van de TA.

Het programma bestaat uit vier achtereenvolgende weken digitale contactmomenten (chat, mail, skype) en studie-uren, alle begeleid door docenten van de TA academie. Tijdens deze weken hebben studenten aan deTA Summerschool de gelegenheid om vragen over de bestudeerde TA theorie te bespreken, en om verdieping te zoeken aan de hand van vragen van de docenten. Ook kunnen ze praktijkvragen inbrengen over de toepassing van de diverse TA concepten.

Gegevens

Datum:
27 augustus 2015
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Organisator

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang