Actuele informatie coronavirus

Hoe gaat TA academie om met het coronavirus?

De TA academie is een plek waar contact en verbinding het uitgangspunt vormen, waar de werkelijke ontmoeting plaatsvindt en waar we in co-creatie leren. De huidige situatie rondom het coronavirus vraagt van ons dat we onze huidige opleidingen online verzorgen via het platform Zoom.

Wil je je aanmelden voor een opleiding?
Je kunt je via de website gewoon aanmelden voor het opleidingsaanbod van het najaar. Nieuwe groepen starten wanneer de richtlijnen vanuit de overheid het mogelijk maken dat deelnemers fysiek bij elkaar kunnen komen op onze campus. Eventuele intakegesprekken zullen de komende tijd via het digitale platform plaatsvinden.

De Introductieleergang TA 1-0-1 kan momenteel online gevolgd worden. Informeer bij ons secretariaat naar de mogelijkheden: info@ta-academie.nl

TA academie volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid. Meer informatie over de richtlijnen kun je vinden op de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl  

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang