Master of Science

Een Master (MSc) in TA helpt je TA op academisch niveau te begrijpen en te beoefenen. In het mastertraject ontwikkel je je kritisch denken en je visie op het werken met TA op een diepgaander manier. Het behalen van een academische master in TA is een belangrijke stap in zowel je professionele ontwikkeling als je persoonlijke groei. Het helpt je je ontwikkeling als TA professional naar een volgend niveau te brengen. 

The Berne Institute in Kegworth (VK) en Middlesex University in Londen (VK) bieden een programma voor een academische Master in TA. Er zijn drie mogelijke opleidingsrichtingen: MSc TA Organizational, MSc TA Educational en MSc TA Psychotherapy.

Je kunt kiezen uit twee verschillende routes om het MSc-niveau te bereiken:

  1. Je haalt eerst je CTA examen op het gebied van Organisaties, Onderwijs, Coaching en Counseling of Psychotherapie en gaat vervolgens naar de Master in TA;
  2. Je combineert je voorbereiding voor je CTA met een voorbereiding op de Master in een van de drie velden.

Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak met een van onze opleiders kun je een mail sturen naar info@ta-academie.nl.

Meer informatie aanvragen

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang