Redecision leertherapie

Moniek Thunnissen

 

Programma

In deze tweedaagse onder leiding van Moniek Thunnissen beginnen we het met maken van ieders individuele behandelcontract: wat wil je veranderen in deze tweedaagse?

Moniek legt een verband tussen vraagstukken waar je in je huidige leven tegenaan loopt en vroege besluiten naar aanleiding van je ervaringen in je jeugd, in het gezin waar je opgroeide. Deelnemers gaan terug naar de situatie waarin dit besluit genomen is (een besluit dat toen positief was voor overleving, maar nu in de weg zit om voluit te leven). Vanuit het contact met deze ervaring zijn we in staat een ander besluit te nemen, met meer ruimte voor eigen groei en ontwikkeling. Met andere woorden een herbesluit!

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de tweedaagse krijgen de deelnemers de kans persoonlijke thema’s door te werken. En dat vraagt bereidheid om in een veilige sfeer zichzelf te willen onderzoeken en te veranderen.

Deelname aan dit programma biedt een unieke kans om Moniek aan het werk te zien. Er is ruimte om vragen te stellen over haar werkwijze en aanpak.

Praktische informatie

De leertherapie vindt plaats bij: TA academie, Landgoed De Breul, Arnhemse Bovenweg 140 te Zeist. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen. Beide groepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers.

Startdata Prijs Locatie
Startdatum: 11 mei 2023 tot 12 mei 2023 Prijs: 730 Locatie: Zeist Toon planning Inschrijven
Lesdagen en tijden:
  • Redecision TA leertherapie - dag 1 do. 11 mei 2023 10:00 - 17:00uur Zeist
  • Redecision TA leertherapie - dag 2 vr. 12 mei 2023 10:00 - 17:00uur Zeist
Locatiegegevens:
TA academie
Arnhemse Bovenweg 140
3708 AH Zeist