Relational leertherapie

‘Het is de relatie die bepaalt!’
Pierre Sebregts

Programma
Pierre Sebregts leidt in twee dagen een vorm van leertherapie waarbij de deelnemers vanuit hun transacties met anderen de dimensies van de relatie onderzoeken. Het onderzoeken van overdracht en tegenoverdracht is daarbij een belangrijk instrument.

Deelnemers leren vanuit de relatie met anderen waar hun sterke en zwakke kanten zitten en hoe ze deze aan scriptervaringen kunnen verbinden. Zij krijgen tools om waar gewenst en mogelijk een nieuw script te ontwikkelen. Als leidraad wordt het Relational TA model gebruikt.

Pierre concretiseert zijn programma in nauw overleg met de deelnemende studenten. Het programma biedt iedere deelnemer volop de ruimte om datgene te brengen en te halen wat hem of haar werkelijk verder helpt.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de tweedaagse module Relational TA leertherapie krijgen de deelnemers de kans persoonlijke thema’s nader te onderzoeken. Leertherapie is vooral bedoeld voor persoonlijke groei. Deelname aan dit programma biedt een unieke kans om Pierre aan het werk te zien. Er is ruimte om vragen te stellen over zijn werkwijze en aanpak.

Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Praktische informatie

De leertherapie vindt plaats bij: TA academie, Landgoed De Breul, Arnhemse Bovenweg 140 te Zeist. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen. Beide groepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers.

Startdata Prijs Locatie
Startdatum: 13 apr. 2023 tot 14 apr. 2023 Prijs: € 730 Locatie: Zeist Toon planning Inschrijven
Lesdagen en tijden:
  • Relational TA leertherapie - dag 1 do. 13 apr. 2023 10:00 - 17:00 uur Zeist
  • Relational TA leertherapie - dag 2 vr. 14 apr. 2023 10:00 - 17:00 uur Zeist
Locatiegegevens:
TA academie
Arnhemse Bovenweg 140
3708 AH Zeist