Programma

Ter voorbereiding op de leersessie bestuderen studenten zelfstandig de bijbehorende TA literatuur. Tijdens de online ontmoeting is er gelegenheid om vragen te stellen over de TA theorie, verdieping te zoeken aan de hand van vragen van de opleider en met elkaar praktijkvragen te bespreken over de toepassing van de diverse TA concepten. Het programma wordt op maat gemaakt, op basis van de vragen die studenten inbrengen.

Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Voor wie

De TA Summerschool is een aantrekkelijke optie voor diegenen die hun kennis van de TA willen opfrissen en verdiepen. De Summerschool geeft je de kans om, samen met anderen, in een online omgeving te studeren. Ook voor studenten die aansluiting zoeken bij het CTA programma en die wellicht nog theorie-uren nodig hebben om zich te kwalificeren voor het CTA examen, is de Summerschool een prachtig aanbod.

Voor meer informatie over het CTA programma van de TA academie: CTA

Resultaat

Na het volgen van de TA Summerschool:

  • heb je je theoretische en praktische kennis van de TA verdiept en verrijkt door middel van literatuurstudie en het volgen van de online sessie;
  • ontvang je een certificaat met 12 internationaal geaccrediteerde TA uren per gevolgde bijeenkomst;
  • ben je voldoende toegerust om aan het CTA programma van de TA academie deel te nemen.

Praktische informatie

Deelname aan de TA Summerschool kost € 170,- . Tijdens de Summerschool is het mogelijk de opgedane kennis te toetsen door middel van het maken van een of meer vragen van het schriftelijk deel van het CTA examen. De groep heeft maximaal 8 deelnemers.

Als je hiervoor kiest kun je contact opnemen met een van de opleiders van de TA academie om hierover afspraken te maken. Schriftelijke feedback op een theorievraag van een van de opleiders kost € 75,-.

Als deelnemer krijg je aan het begin van je opleiding een inlogcode die toegang geeft tot de downloadpagina met relevante artikelen en literatuur. Per bijeenkomst ontvang je van de opleider een link voor het platform Zoom waarop de online sessies plaatsvinden.