Workshop Creativiteit als ontwikkelbron; een combinatie van TA met kunst

Eendaagse workshop
Aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling op een creatieve manier inclusief een museumbezoek! Deze dag wordt begeleid door Mirjam te Slaa, een ervaren TA counselor en kunstliefhebber.

Programma

Een speelse en inspirerende dag waarbij we beeldende kunst gebruiken om aan de slag te gaan met je eigen ontwikkelvragen. Een combinatie van TA en de methode Art Based Learning (ABL).

De dag bestaat uit drie onderdelen:

  • Het Natuurlijk Kind. In deze egotoestand ‘huist’ onze spontaniteit, speelsheid en creativiteit. Deze modaliteiten komen in ons dagelijkse leven wel eens in de knel. We gaan ze deze dag aanzetten!
  • Art Based Learning. Deze methode is ontwikkeld in de kunsteducatie en leert je om naar kunst te kijken zonder oordeel of analyse. In vier concrete stappen maak je connectie met een kunstwerk en werk je op een onbewust niveau aan vragen die je bezighouden. De start van de dag is een bezoek aan een tentoonstelling in museum Belvedère in Heerenveen.
  • Samenhang tussen Natuurlijk Kind en ABL. Vanuit ons Natuurlijk Kind naar kunst kijken, geeft antwoord op vragen die we op een onbewust niveau hebben. Het is met andere woorden een andere informatiebron.

Voor wie?

Voor iedereen die vanuit het perspectief van TA in combinatie met beeldende kunst (verder) wil werken aan zijn/haar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Praktische informatie

Deze workshop vindt plaats in Heereveen. De groepsgrootte is minimaal 10 en maximaal 12 personen. De dag start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De kosten voor deze workshop bedragen €310,- Dat is inclusief koffie, thee, lunch en de entree voor Museum Belvédère.

New dates will be supplemented soon

Toch interesse? Neem dan gerust contact met ons op.