De 7 pijlers van succesvolle teams

Onderlegger onder deze unieke tweedaagse workshop is het boek ‘De 7 pijlers van succesvolle teams’ van Cor van Geffen. Wil jij jezelf (verder) bekwamen in het begeleiden van groepen en teams dan is deze workshop een aanrader.

Gedurende twee dagen ga je onder leiding van Cor zelf praktisch aan de slag met de 7 pijlers. Je doet diepgaande inzichten op over teams en teamontwikkeling en krijgt concrete handvatten aangereikt waarmee je direct in teams en groepen aan de slag kunt.

Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Programma

In deze twee dagen maak je kennis met het model van de 7 pijlers van succesvolle teams. Basis onder de 7 pijlers vormt het TA concept de ontwikkelingscyclus van Pamela Levin. Je krijgt inzicht in het belang van BEING, werkt met de verkennende mogelijkheden van DOING, krijgt handvatten waarmee je COMPETENCE en STRUCTURE aanbrengt in teams en leert werken met teams op IDENTITY niveau. Ook krijg je inzicht in hoe je de denkkracht van een team (THINKING) vergroot en hoe je een team leert te integreren (INTEGRATION).

Resultaat

Aan het eind van deze tweedaagse workshop:

  • heb je kennis en inzicht in de belangrijkste dynamieken en pijlers van succesvolle teams;

  • weet je waarom deze pijlers zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van teams en groepen;

  • heb je geoefend met praktische tools en oefeningen waarmee je deze pijlers kunt laten groeien zodat teams en groepen zich kunnen ontwikkelen;

  • heb je je kennis en kunde over de dynamiek van teams en groepen verder verrijkt.

Voor wie?

Deze workshop is speciaal voor professionals die in hun werk te maken hebben met groepen, teams en teamontwikkeling en die op zoek zijn naar effectieve sturingsinstrumenten. Voor alle trainers, coaches, bestuurders, consultants en (interim)managers!

Voor deze workshop is een hbo werk- en denkniveau vereist. Het is daarnaast van belang dat je over een werksituatie beschikt waarin je het geleerde kunt toepassen. Voor je met deze tweedaagse start, dien je de TA Introductieleergang 101 te hebben gevolgd.

Praktische informatie

Prijs € 625,-

Startdata: donderdag 13 en vrijdag 14 april 2023.

De workshop vindt plaats bij TA academie te Zeist. Beide dagen starten  om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Startdata Prijs Locatie
Startdatum: 13 apr. 2023 tot 14 apr. 2023 Prijs: 625 Locatie: Zeist Toon planning Inschrijven
Lesdagen en tijden:
  • Workshop De 7 pijlers van succesvolle teams - dag 1 do. 13 apr. 2023 10:00 - 17:00 uur Zeist
  • Workshop De 7 pijlers van succesvolle teams - dag 2 vr. 14 apr. 2023 10:00 - 17:00 uur Zeist
Locatiegegevens:
TA academie
Arnhemse Bovenweg 140
3708 AH Zeist