Embodied Coaching & Psychotherapie

Embodied Coaching & Psychotherapie

‘Luisteren naar de taal van het lichaam’

Non-verbale communicatie zegt veel over iemands gedachten, gevoelens en handelingen. Maar dan moet je de taal van het lichaam wel verstaan. Ontdek samen met Linda Hoeben (TSTA psychotherapie) hoe lichaamstaal jouw coaching met cliënten kan versterken. Zij leert je lichaamstaal in te zetten als bron van inzicht en sleutel tot verandering. In ieders lichaam zitten namelijk patronen opgeslagen die denken, voelen en handelen bepalen. Met lichaamswerk leer je patronen die cliënten in hun lijf hebben opgeslagen, te begrijpen. En leer je over je eigen lichaamstaal en hoe je die effectief in kunt zetten. Want het lijf vertelt een eigen verhaal én het liegt nooit! Als je luistert naar het lichaam, het jouwe en dat van de cliënt, weet je precies wat er nodig is om in de diepte te kunnen werken. Zonder daar veel woorden voor te gebruiken. Op basis van haar ruime ervaringen met cliënten, lichaamstaal en aanvullende studies, ontwikkelde Linda een eigen methodiek in het ‘Embodied Coaching & Psychotherapy’. Ze wil die graag met jou delen!
Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Programma

In deze opleiding van vier dagen leert Linda hoe je effectief kunt werken met het lichaam als uitgangspunt. Je gaat met de nieuwste ontwikkelingen in de neuro-science aan de slag met een concrete stap-voor-stapmethode waarin je leert om effectief te werken met gestreste en/of getraumatiseerde cliënten.

Resultaat

De vier dagen Embodied coaching & psychotherapie leveren je het volgende op:
– je leert de basisprincipes over de werking van de hersenen
– je begrijpt de non-verbale communicatie van jouw cliënt
– je leert de ervaringen in jouw lijf te gebruiken om doeltreffende interventies te kunnen doen
– je leert de theorie uit de neurowetenschappen toe te passen in jouw werk

Voor wie

De training Embodied coaching & psychotherapie is geschikt voor coaches, therapeuten, hulpverleners en zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in het werken met de lichaamstaal van cliënten en die van zichzelf. Voor je met deze opleiding start, dien je de Introductieleergang TA 1-0-1 te volgen.

Praktische informatie

De trainingen vinden plaats op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten op 26 tot en met 29 oktober 2020. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen.

De kosten voor deze vierdaagse training zijn € 1.395,-. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Aanmeldformulier Embodied Coaching & Psychotherapie

Aanmelden Embodied coaching & psychotherapie (26 t/m 29 oktober 2020)

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres