Embodied Coaching & Psychotherapy

Embodied Coaching & Psychotherapy

‘Luisteren naar de taal van het lichaam’

Wil je je eigen lichaamstaal en die van je cliënt in zetten als bron van inzicht en sleutel tot verandering? Dan is de opleiding Embodied Coaching & Psychotherapy iets voor jou.

In ieders lichaam zitten patronen opgeslagen die ons denken, voelen en handelen bepalen. Met behulp van lichaamswerk leer je patronen die cliënten in hun lijf hebben opgeslagen, begrijpen en veranderen. Het lichaam vertelt een eigen verhaal èn… het liegt niet! Als je luistert naar het lichaam, het jouwe en dat van de cliënt, weet je precies wat er nodig is om verdiepend te kunnen werken. 

Linda Hoeben (TSTA Psychotherapie) heeft, op basis van haar ervaring in het werken met cliënten en aanvullende studies die zij deed, een eigen methodiek ontwikkeld in Embodied Coaching & Psychotherapy. Zij neemt je in deze opleiding graag mee in de rijkdom en mogelijkheden van het werken met het lichaam!
Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Programma

In deze vierdaagse opleiding leert Linda je te werken met het lichaam als uitgangspunt. Aan de hand van een concrete stap-voor-stap methode werk je met de nieuwste ontwikkelingen uit de neuro-science. Op deze manier leer je effectief te werken met gestreste en/of getraumatiseerde cliënten.

Resultaat

Aan het einde van de opleiding Embodied Coaching & Psychotherapy 

  • ken je de basisprincipes van de werking van de hersenen;
  • heb je inzicht in de non-verbale communicatie van jouw cliënt;
  • kun je de ervaringen in jouw lijf te gebruiken om doeltreffende interventies te doen;
  • kun je de theorie uit de neurowetenschappen toepassen in jouw werk.

Voor wie

De opleiding Embodied Coaching & Psychotherapy is geschikt voor coaches, therapeuten, hulpverleners en zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in het werken met hun eigen lichaamstaal en die van hun cliënten. Voor je met deze opleiding start, dien je de Introductieleergang TA 1-0-1 te volgen.

Praktische informatie

De opleiding vindt plaats op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen. 

De kosten voor deze opleiding bedragen € 1.395,-.  De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Data 2020-2021

26, 27, 28 en 29 oktober 2020

 

Aanmeldformulier Embodied Coaching & Psychotherapie

Aanmelden Embodied Coaching & Psychotherapy

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang