Introductieleergang in de Transactionele Analyse (TA)

Introductieleergang in de Transactionele Analyse (TA)

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA.

Tijdens deze tweedaagse leergang, ook wel TA 1-0-1 geheten, maak je kennis met de filosofie, de methoden en technieken van de TA. In een inspirerende en informatieve tweedaagse leer je een aantal basisbegrippen van de TA. Niet alleen de theorie komt uitvoerig aan de orde, er is ook veel aandacht voor de diverse toepassingsmogelijkheden van de TA.

Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Programma

In twee dagen maak je kennis met de belangrijkste concepten uit de TA. Aan bod komen de filosofische uitgangspunten van TA, contracteren, ego-toestanden, transacties, strooks, tijdstructurering, basisposities, script en Spel.

Resultaat

Aan het einde van de introductieleergang

  • kun je de basisconcepten binnen de TA zowel theoretisch als praktisch duiden en begrijp je de onderlinge samenhang;
  • heb je door middel van oefeningen en naar aanleiding van actuele transacties kennisgemaakt met de toepassing van de TA;
  • heb je inzicht gekregen in de persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden die een opleiding in TA je biedt.

Na deelname ontvang je het officiële TA 1-0-1 certificaat. Dit document geeft je wereldwijd toegang tot allerlei TA opleidingen.

Voor wie

Deze tweedaagse introductieleergang is bedoeld voor mensen die:

  • willen kennismaken met de TA;
  • zich willen oriënteren op een vervolgopleiding in de TA;
  • hun theoretische kennis van de TA in de praktijk willen toetsen

Voor diegenen die zich willen aanmelden voor een voortgezette opleiding is het volgen van een introductieleergang een voorwaarde. Dit geldt ook voor diegenen die een of meerdere open workshops willen volgen.

Praktische informatie

De introductieleergang vindt plaats op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De opleidingsdagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen. Je ontvangt een digitale reader met de ‘1-0-1 onderwerpen’. Een groep bestaat uit maximaal 16 deelnemers.

De kosten bedragen in het studiejaar 2019 – 2020:
Normaal tarief: € 325,-
Gereduceerd tarief: € 295,-

Is je partner, collega, vriend of vriendin aan een voortgezette opleiding bij de TA academie bezig of is deze afgerond, dan kun je een introductieleergang tegen het gereduceerde tarief volgen. De naam van je partner, collega, vriend of vriendin dien je eveneens aan te geven op het aanmeldformulier.

9 en 10 januari 2020 (wachtlijst)
10 en 11 februari 2020
30 en 31 maart 2020
18 en 19 mei 2020
29 en 30 juni 2020

Aanmelden

Aanmeldformulier Introductieleergang TA

Aanmelden Introductieleergang TA

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres