Introductieleergang in de Transactionele Analyse (TA)

Introductieleergang in de Transactionele Analyse (TA)

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA.

Tijdens deze tweedaagse leergang, ook wel TA 1-0-1 geheten, maak je kennis met de filosofie, de methoden en technieken van de TA. In een inspirerende en informatieve tweedaagse leer je een aantal basisbegrippen van de TA. Niet alleen de theorie komt uitvoerig aan de orde, er is ook veel aandacht voor de diverse toepassingsmogelijkheden van de TA.

Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Programma

In twee dagen maak je kennis met de belangrijkste concepten uit de TA. Aan bod komen de filosofische uitgangspunten van TA, contracteren, ego-toestanden, transacties, strooks, tijdstructurering, basisposities, script en Spel.

Resultaat

Aan het einde van de introductieleergang

  • kun je de basisconcepten binnen de TA zowel theoretisch als praktisch duiden en begrijp je de onderlinge samenhang;
  • heb je door middel van oefeningen en naar aanleiding van actuele transacties kennisgemaakt met de toepassing van de TA;
  • heb je inzicht gekregen in de persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden die een opleiding in TA je biedt.

Na deelname ontvang je het officiële TA 1-0-1 certificaat. Dit document geeft je wereldwijd toegang tot allerlei TA opleidingen.

Voor wie

Deze tweedaagse introductieleergang is bedoeld voor mensen die:

  • willen kennismaken met de TA;
  • zich willen oriënteren op een vervolgopleiding in de TA;
  • hun theoretische kennis van de TA in de praktijk willen toetsen.

Voor diegenen die zich willen aanmelden voor een voortgezette opleiding is het volgen van een introductieleergang een voorwaarde. Dit geldt ook voor diegenen die een of meerdere open workshops willen volgen.

Praktische informatie

De introductieleergang vindt plaats op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De opleidingsdagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen. Je ontvangt een digitale reader met de ‘1-0-1 onderwerpen’. Een groep bestaat uit maximaal 16 deelnemers.

2020-2021

De kosten bedragen in het studiejaar 2020-2021:
Normaal tarief: € 335,-
Gereduceerd tarief: € 295,-

Is je partner, collega, vriend of vriendin aan een voortgezette opleiding bij de TA academie bezig of is deze afgerond, dan kun je een introductieleergang tegen het gereduceerde tarief volgen. De naam van je partner, collega, vriend of vriendin dien je eveneens aan te geven op het aanmeldformulier.

26 en 27 oktober 2020
19 en 20 november 2020
14 en 15 december 2020
28 en 29 januari 2021
22 en 23 maart 2021
1 en 2 april 2021
22 en 23 april 2021
31 mei en 1 juni 2021
28 en 29 juni 2021

 

Aanmelden

Aanmeldformulier Introductieleergang TA

Aanmelden Introductieleergang TA

Data Introductieleergang TA

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA.

Direct aanmelden