Postgraduate Programma

Postgraduate Programma

Heb je een TA opleiding gevolgd en wil je graag bijblijven? Wil je gevoed worden om je kennis, kunde en vaardigheden uit te breiden? Dan is het postgraduate programma echt iets voor jou!

Speciaal voor professionals die een TA-opleiding gevolgd hebben, biedt TA academie in 2019 een postgraduate programma. Het postgraduate programma breidt je TA-kennis, kunde en vaardigheden (verder) uit in een groep met andere ervaren TA-professionals. De focus ligt op verdiepen, toepassen en integreren van TA-kennis en expertise die de je in de loop van de jaren hebt opgedaan.

Het programma wordt verzorgd door TA professionals Anne de Graaf en Mil Rosseau. Zij hebben hun sporen ruim verdiend in de internationale TA wereld. Hun begeleiding staat garant voor expertise, ervaring en plezier!

Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Programma

In het postgraduate programma staat het TA-artikel ‘The Parent Interview’ van John R. McNeel centraal. Dit artikel won in 1994 een EBMA. Al decennialang reikt de International Transactional Analysis Association (ITAA) de Eric Berne Memorial Award (EBMA) uit aan TA-professionals die een baanbrekende en vernieuwende bijdrage aan de ontwikkeling van de TA hebben geleverd. Op de website van de ITAA kun je lezen wie afgelopen decennia de Award kregen.

Het programma biedt een palet aan verschillende leeractiviteiten waaronder theoretische verkenningen, vaardigheidstrainingen, video-ondersteuning, persoonlijk werk, zelfstudie, supervisies, intervisie en groepsdynamisch onderzoek.

THE PARENT INTERVIEW: 27, 28 en 29 november 2019

Centraal op deze dagen staat het artikel THE PARENT INTERVIEW, waarin McNeel op praktische wijze alle voors en tegens schetst van een uiterst krachtige techniek: het gesprek met de Ouder van je cliënt. ‘This technique has been used by TA therapists not only to help clients own different parts of themselves, but also as a highly effective way to help clients resolve old conflicts with their parents or people who were in their environment as they were growing up’.

Resultaat

Na het volgen van het post-graduate programma:
– heb je je TA kennis, expertise en vaardigheden verdiept, uitgebreid;
– kun je TA verder integreren in je dagelijkse werkpraktijk.

Praktische informatie

Het postgraduate programma vindt plaats op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

De kosten bedragen € 1.045,- De groepsgrootte is maximaal 20 deelnemers.

Aanmelden

Aanmeldformulier Postgraduate Programma

Aanmeldformulier Postgraduate Programma

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres