Postgraduate Programma

Postgraduate Programma

Heb je een TA opleiding gevolgd en wil je graag bijblijven? Wil je gevoed worden om je kennis, kunde en vaardigheden uit te breiden? Dan is het postgraduate programma echt iets voor jou!

Speciaal voor professionals die een TA-opleiding gevolgd hebben, biedt TA academie in 2021 een postgraduate programma. Het postgraduate programma breidt je TA-kennis, kunde en vaardigheden (verder) uit in een groep met andere ervaren TA-professionals. De focus ligt op verdiepen, toepassen en integreren van TA-kennis en expertise die de je in de loop van de jaren hebt opgedaan.

Het programma wordt verzorgd door TA professional Anne de Graaf. Hij heeft zijn sporen ruim verdiend in de internationale TA wereld. Zijn begeleiding staat garant voor expertise, ervaring en plezier!

Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Programma

In het postgraduate programma staat een TA-artikel centraal.

Het programma biedt een palet aan verschillende leeractiviteiten waaronder theoretische verkenningen, vaardigheidstrainingen, video-ondersteuning, persoonlijk werk, zelfstudie, supervisies, intervisie en groepsdynamisch onderzoek.

Meer informatie over het postgraduate programma dat op 24, 25 en 26 maart 2021 gepland is, volgt binnenkort. Houd de website in de gaten.

Resultaat

Na het volgen van het post-graduate programma:
– heb je je TA kennis, expertise en vaardigheden verdiept, uitgebreid;
– kun je TA verder integreren in je dagelijkse werkpraktijk.

Praktische informatie

Het postgraduate programma vindt plaats op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

De kosten bedragen € 1.045,- De groepsgrootte is maximaal 16 deelnemers.

Aanmelden

Aanmeldformulier Postgraduate Programma

Aanmeldformulier Postgraduate Programma

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA.

Direct aanmelden