TA en systemisch werk

TA en systemisch werk

De verbinding; waar TA en systemisch werk elkaar ontmoeten

Nieuwsgierig waar TA en systemisch werk elkaar ontmoeten en aanvullen? In de driedaagse opleiding maak je kennis met systemisch werken in combinatie met verschillende TA concepten. Ontdek hoe deze rijke combinatie je werk als TA professional kan versterken.

TA opleider Cor van Geffen verzorgt deze opleiding vanuit zijn ruime ervaring met TA en systemisch werk. Doen, ervaren en reflecteren staan centraal tijdens deze dagen.

Direct aanmelden Bekijk praktische informatie

Programma

In deze opleiding maak je kennis met de basisprincipes van systemisch werk en krijg je inzicht in je eigen systemische bedding. Je onderzoekt de overeenkomsten en verschillen tussen familie- en organisatiesystemen. Je gaat praktisch aan de slag met TA methodieken en systemisch werk. De focus ligt in deze opleiding zowel op individuele begeleiding als op het werken met groepen. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • dag 1 staat in teken van het ‘wetende’ veld en de vrije ruimte in relatie tot de geïntegreerde Volwassene; 
  • dag 2 staat in teken van ‘geweten en plek’ in relatie tot script en miniscript; 
  • dag 3 staat in teken van het systemische gesprek in relatie tot miskenning en permissies. 

Resultaat

Na deze opleiding:

  • heb je een helder beeld van systemisch werk;
  • weet je TA en systemisch werk te combineren;
  • heb je kennis gemaakt met de basisprincipes en de verschillende modules van systemisch werk;
  • heb je ervaring opgedaan met fenomenaal waarnemen en het systemisch gesprek.

Voor wie

Deze driedaagse opleiding is geschikt voor elke professional die werkt met individuen en/of groepen en die geïnteresseerd is in de rijkdom van TA in combinatie met systemisch werk. Voorwaarde voor deelname is dat je de Introductieleergang TA (101) en een meerdaagse TA opleiding (minimaal zes dagen) bij de TA academie of elders gevolgd hebt.

Praktische informatie

De opleiding vindt plaats op 31 januari, 1 en 2 februari 2022 bij: TA academie, Landgoed De Breul, Arnhemse Bovenweg 140 te Zeist. Alle dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee, lunch en materialen zijn bij de opleiding inbegrepen.

De grootte van de groep is maximaal 16 deelnemers. De kosten bedragen € 1.045,-. Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier.


Aanmeldformulier TA en systemisch werk

Aanmelden TA en Systemisch werk

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang