TA Summerschool

TA Summerschool

De TA academie heeft voor studenten die hun zomer actief aan de TA willen besteden een inspirerend en uitdagend aanbod. Bij voldoende belangstelling is er een studieprogramma waarin studenten door middel van begeleide studie-uren, digitale interactieve leerontmoetingen en zelfstudie aan de slag gaan met het verdiepen en verbreden van hun kennis van de TA. Een prachtige kans om opnieuw of verder te grasduinen in de schatkamer van de TA!

Direct aanmelden Bekijk programma Bekijk praktische informatie

Programma

Het studieprogramma bestaat uit vier opleidingsochtenden en vier interactieve digitale leerontmoetingen (via mail of Skype) in vier achtereenvolgende weken. Daarnaast bestuderen studenten zelfstandig TA literatuur. Tijdens de vier opleidingsochtenden is er gelegenheid om vragen te stellen over de TA theorie, verdieping te zoeken aan de hand van vragen van de opleider en met elkaar praktijkvragen te bespreken over de toepassing van de diverse TA concepten.

Resultaat

Na het volgen van de TA Summerschool:

  • heb je je theoretische en praktische kennis van de TA verdiept en verbreed door middel van literatuurstudie en het volgen van de vier opleidingsochtenden;
  • ben je voldoende toegerust om aan het CTA programma van de TA academie deel te nemen.

Voor wie

Wil je na het volgen van een TA opleiding aan de TA academie of na een vergelijkbare studie elders aansluiting zoeken bij het CTA programma? Wanneer je theorie-uren nodig hebt om je te kwalificeren voor het CTA examen dan is de Summerschool geschikt voor jou. Voor meer informatie over het CTA programma van de TA academie: CTA

De TA Summerschool is ook een aantrekkelijke optie voor diegenen die hun kennis van de TA willen opfrissen. De Summerschool geeft je de kans om, samen met anderen, in een gestructureerde omgeving te studeren.

Praktische informatie

Deelname aan de TA Summerschool kost € 695,– . Tijdens de Summerschool is het mogelijk de opgedane kennis te toetsen door middel van het maken van een of meer vragen van het schriftelijk deel van het CTA examen. Zie voor de vragen: Klik hier

Wie hiervoor kiest kan contact opnemen met een van de opleiders van de TA academie om hierover afspraken te maken. Schriftelijke feedback op een theorievraag van een van de opleiders kost € 75,-.

De begeleide studieochtenden vinden plaats op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De opleidingsochtenden starten om 09.00 uur en eindigen om 13.00 uur. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. De opleidingsgroep heeft maximaal 16 deelnemers. De studiebelasting is, naast de studieochtenden, ongeveer tien uur per week.

De deelnemers krijgen aan het begin van hun opleiding een inlogcode die toegang geeft tot de downloadpagina met relevante artikelen en literatuur.

Module 1
Egotoestanden, strooks en transacties
Digitaal contact: 26 augustus 2020
Contactochtend op de campus:
28 augustus 2019 van 09.00 tot 13.00 uur
Module 2
Spelen, script en miskenning
Digitaal contact: 9 september 2020
Contactochtend op de campus:
11 september 2020 van 09.00 tot 13.00 uur
Module 3
Contracten, ethiek, groepen en organisaties
Digitaal contact: 16 september 2020
Contactochtend op de campus:
18 september 2020 van 09.00 tot 13.00 uur
Module 4
Scholen, richtingen in de TA
Digitaal contact: 23 september 2020
Contactochtend op de campus:
25 september 2020 van 09.00 tot 13.00 uur

Aanmelden

Aanmeldformulier TA Summerschool

Aanmeldformulier TA Summerschool

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres