Theoriedag Herbeslissingen

Theoriedag Herbeslissingen

Waarom blijven mensen vasthouden aan vaste manieren van denken, voelen of handelen, als ze weten dat ze niet functioneel zijn? Waarom besluiten mensen steeds weer wat ze ‘volgende keer’ anders willen doen? Herhalende inefficiënte gedragspatronen vragen om een herbesluit.

Op 20 december 2019 verzorgt Mil Rousseau een theoriedag rondom het nemen en begeleiden van herbesluiten. Mil is een ervaren en inspirerende PTSTA’er, opgeleid door de grondleggers van de Herbeslissingsschool, Bob en Mary Goulding.

De theoriedag Herbeslissingen sluit goed aan bij de Herbeslissingsmarathon, waarbij Mil en zijn vrouw Sonja Rousseau twee dagen individuele herbesluiten begeleiden. Je kunt deze dag voorafgaand, na afloop of afzonderlijk van de Herbeslissingsmarathon volgen.

Herbeslissingsmarathon

 

Programma

De theoriedag staat in het teken van de TA filosofie en theorie achter het nemen van herbesluiten. Wie Mil kent weet dat hij op deze dag ook een aantal kleine demonstraties zal geven!

Resultaat

Na de theoriedag Herbeslissingen

  • ken je de theorie en methodische aanpak van herbeslissingen;
  • heb je kennis gemaakt met praktische handvatten rondom het werken met herbeslissingen

Voor wie

Deelname staat open voor (oud)-studenten van de TA academie of van een ander TA instituut. Heb je alleen introductieleergang TA 101 gevolgd en wil je er wel bij zijn? Neem dan even contact met ons op. Deelname is mogelijk na een persoonlijk intakegesprek.

Praktische informatie

De theoriedag Herbeslissingen vindt plaats op 20 december 2019 op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De opleidingsdag start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

De kosten voor deze dag bedragen € 250,-. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 16 deelnemers.

Aanmeldformulier Herbeslissingen theorie & marathon

Aanmelden Herbeslissingsmarathon

Adresgegevens

Factuurgegevens

Gegevens factuuradres

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang