Accreditatie & Erkenningen

Accreditatie & Erkenningen

Alle opleidingen van de TA academie zijn officieel erkende TA-opleidingen. Dat betekent dat ze voldoen aan de eisen van de Europese Associatie voor Transactionele Analyse (EATA) en de International Transactional Analysis Association (ITAA).

Europese Associatie voor Transactionele Analyse (EATA)

International Transactional Analysis Association (ITAA).

De TA academie is CRKBO geregistreerd.

De Introductieleergang 1-0-1 is geaccrediteerd door SKB.

Diverse beroepsverenigingen

Studenten aan de TA academie zijn verbonden aan diverse beroepsverenigingen. De student is zelf verantwoordelijk voor het melden van een TA opleiding bij een specifieke beroepsvereniging. Dit betekent dat de student onderzoekt welke eisen de betreffende beroepsvereniging stelt en de TA academie kan vragen om informatie die vereist is. Beroepsverenigingen waarvoor dit onder meer geldt zijn: LVSC, BAMW/Registerplein, SRVB, NIP (behalve kinder- en jeugdpsychologen), ABCcluster1 en FGZPt.

Schoolleidersregister

Wanneer je alle drie de Masterclasses Onderwijs hebt gevolgd kom je in aanmerking voor het opleidingscertificaat Onderwijs & Opvoeding. Deze opleiding is door registerleraar.nl erkend en in het register opgenomen voor 90 registerpunten. Deze opleiding wordt binnen scholen tevens incompany gegeven.

In het schoolleidersregister zijn onder informeel leren en binnen het thema ‘Persoonlijke Leiderschap’ onze volgende opleidingen opgenomen:

  • Introductieleergang Transactionele Analyse (TA 1-0-1)
  • Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling (PG&PO)
  • Coaching & Counseling (C&C)
  • Management & Organisatieontwikkeling (M&O)

Studenten die nascholingspunten willen ontvangen voor het volgen van deze opleidingen leveren zelf bij het schoolleidersregister de benodigde informatie aan. Let op de eisen die het register stelt.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat: info@ta-academie.nl.

PTO opleiding

De driejarige PTO opleiding is door de NVvP als nascholing geaccrediteerd voor 40 punten. Daarnaast is De TA academie door EAP benoemd als officieel trainingsinstituut en heeft daarmee een EAPTI accreditatie: European Accreditation Professional Training Institute. Onze driejarige PTO opleiding is daarmee erkend door de European Association for Psychotherapy. TA academie is ook lid van de NAP, de Nederlandse Associatie van Psychotherapie en de NVPA, het Ned­er­lands verbond voor psychologen, psychosociaal therapeuten en agogen.