Vacature

Vacature administratief medewerker

Voor haar locatie in Zeist is TA academie op zoek naar een administratief medewerker voor 24 uur per week.

Vanwege de groei van haar organisatie is TA academie op zoek naar een administratief medewerker. TA academie is een erkend opleidingsinstituut dat vier vrouwelijke eigenaren heeft. Wij verzorgen gecertificeerde TA opleidingen op onze locatie voor studenten en incompany trainingen bij onze klanten. Onze ambitie is gericht op hoge kwaliteit van opleiden, zorgvuldigheid en sensitiviteit in het contact met onze studenten en klanten. Hierin is nauwe samenwerking tussen ons office management en het team van opleiders en trainers essentieel. Voor meer informatie: www.ta-academie.nl

Wat houdt de functie van administratief medewerker in?

Als administratief medewerker heb je een afwisselende functie, geen dag is hetzelfde. Je hebt contact met studenten en klanten en zorgt ervoor dat zij zich welkom voelen. Je werkt nauw samen met de office manager en ondersteunt de directie in het uitvoeren van haar werkzaamheden. Je werkt op onze mooie locatie in Zeist, afwisselend op kantoor dan wel in de centrale huiselijke ruimte. Op de dagen dat er opleidingsgroepen in huis zijn, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gezamenlijke lunchvoorzieningen. 

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Uitvoeren van onderwijsondersteunende taken: alle voorkomende werkzaamheden van intake tot aanname van studenten. Daarnaast werk je aan het actualiseren van de studiegidsen en onderwijsmaterialen, correspondentie met studenten en opleiders, en het verzorgen van deelnemerslijsten en certificaten.

Uitvoeren van bedrijfsondersteunende taken: onze website up to date houden, het beheer van de debiteuren zoals het sturen van betalingsherinneringen, contact met verschillende leveranciers, klanten en collega’s ontvangen op onze locatie, uitvoering van het ‘lief en leed’ beleid.

Uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot de locatie: je bent verantwoordelijk voor de inkoop van kantoor- en onderwijsmaterialen en je coördineert de voorraden en bestellingen van de lunches. Daarnaast ondersteun je bij facilitaire werkzaamheden zoals het aanvullen van glazen en kopjes, het koffieapparaat in- en uitschakelen, bijvullen van koffie en thee en de zalen voorzien van kannen en waterglazen.

Wat verwachten we van jou?

De bedrijfsondersteunende processen zijn belangrijke pijlers voor de kwaliteit en het succes van onze organisatie. We zijn op zoek naar een collega die samen met ons hieraan een bijdrage wil leveren. Wij verwachten van jou dat:

  • je beschikt over MBO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante MBO-opleiding hebt;
  • je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie;
  • je zelfstandig en in teamverband kunt werken;
  • je goed kunt plannen en organiseren;
  • je zorgvuldig bent;
  • je proactief en initiatiefrijk bent;
  • je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk uitstekend beheerst;
  • je klantgericht bent en graag een stapje extra zet voor de externe èn de interne klant;
  • je ervaring hebt met het werken met Microsoft Office en administratiesystemen. 

Wat kun je van ons verwachten? 

We bieden je een afwisselende functie in een gemotiveerd en inspirerend team voor 24 uur per week. Wij zoeken iemand die in elk geval op dinsdag en woensdag beschikbaar is. Het salaris wordt bepaald op basis van werkervaring met een maximum van €2500 bij een fulltime aanstelling van 40 uur per week. Als secundaire arbeidsvoorwaarden ontvang je onder andere jaarlijks een vakantietoeslag van 8% van je jaarsalaris, 192 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband, een bijdrage voor het pensioen en een reiskostenvergoeding. Ook bieden we je de introductieleergang TA aan waardoor je ons, onze studenten en onze werkwijze nog beter leert kennen. We besteden aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en maken daar jaarlijks afspraken over met je. 

Spreekt deze functie je aan? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv vóór 30 november per e-mail aan HR.TA.academie@gmail.com. De gesprekken vinden plaats op 9 december en 10 december in de ochtend op  locatie bij de TA academie in Zeist.

Solliciteer nu!

Maximale uploadgrootte: 516MB
Maximale uploadgrootte: 516MB
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang