Vacature

Vacature gastvrouw/-heer

Voor haar locatie in Zeist is TA academie op zoek naar een gastvrouw/-heer voor minimaal 3 uur en maximaal 12 uur per week.

TA academie is een erkend opleidingsinstituut wat geleid wordt door vier vrouwelijke eigenaren. Wij verzorgen gecertificeerde TA opleidingen op onze nieuwe locatie in Zeist voor studenten en incompany trainingen bij onze klanten. Voor meer informatie: www.ta-academie.nl.

Wat houdt de functie gastvrouw/-heer in?
Als gastvrouw/-heer zorg je dat de logistiek op locatie rondom de lunch goed verloopt en dat de lunchruimte er spik en span uit ziet. Dat betekent onder andere dat je de koffie- en thee voorziening verzorgt, de lunch die onze cateraar bezorgt klaarzet, vaatwassers in- en uitruimt en waterkannen aanvult in de trainingsruimtes. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor onze studenten als zij vragen hebben rondom de lunch/koffie en thee. Met name tijdens opleidingsdagen hebben we jouw ondersteuning nodig. De werktijden zijn globaal tussen 12.00 uur en 14.30 uur. Specifieke werkdagen stemmen we ruimschoots van tevoren met je af.

Wat verwachten we van jou?

Als gastvrouw/-heer vinden we het belangrijk dat je:

  • oog hebt voor facilitaire zaken;
  • klantgericht en gastvrij bent;
  • zelfstandig en in teamverband kunt werken;
  • zorgvuldig werkt;
  • communicatief vaardig bent. 

Wat kun je van ons verwachten? 

We bieden je een afwisselende functie in een gemotiveerd, inspirerend en klein team voor minimaal 3 uur per week en maximaal 12 uur per week. Werktijden en -dagen zijn in overleg. Het salaris wordt bepaald op basis van werkervaring met een maximum van € 2.050,- bij een fulltime aanstelling van 40 uur per week. Als secundaire arbeidsvoorwaarden ontvang je o.a. jaarlijks een vakantietoeslag van 8% van je jaarsalaris, 192 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband, een bijdrage voor het pensioen en een reiskostenvergoeding. 

Ben je geïnteresseerd en woonachtig in (de omgeving) van Zeist, en spreekt deze functie je aan? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv vóór 10 december per e-mail aan HR.TA.academie@gmail.com. De gesprekken vinden plaats op onze locatie in Zeist in de week van 13 december.

Maximale uploadgrootte: 516MB
Maximale uploadgrootte: 516MB
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang