Na corona, voor teams…

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling na corona, voor teams

Met elkaar (opnieuw) verbinden als team..
Ken je die reclame van cup-a-soep? ‘Nu even niet’, waarin Ruben van der Meer totaal de controle verliest als hij tijdens zijn break wordt gestoord? Misschien gaat het er soms in jouw team ook zo aan toe na twee jaar corona…

De afgelopen twee jaar is voor sommige teams pittig geweest. Even ging alles over overleven in die nieuwe realiteit; weinig tijd voor andere projecten, opleiding, training of teambuilding, laat staan voor even zitten met een kop koffie. Er was beperkt tijd voor contact met elkaar, en om bij te praten. Vooral als de werkdruk groot is, dan halen we onze energie uit veel gedaan krijgen in verbinding met elkaar. Als dit er niet is, dan is het alleen hard werken en kan er onderling irritatie, frustratie of eilandjes ontstaan.

Nu we elkaar ook weer ‘live’ zien en meer fysiek samenwerken, is het de vraag hoe je de samenwerking opnieuw vorm geeft. Want juist door connectie voelen we ons happy in het werk.

Wij begeleiden je/jullie team graag om die connectie met elkaar als team te ervaren. Een moment om echt in contact te komen over de ervaringen van de afgelopen periode en wat de betekenis daarvan is voor het werk en de samenwerking nu. In een ochtend of middag ondersteunen wij jullie graag in het ruimte nemen voor elkaar en het bespreken van thema’s die voor jullie belangrijk zijn. Zo ontstaat er nieuwe energie in het team, met plezier en focus op het werk!

De investering voor een ochtend of middag op jullie eigen locatie is €940,-.
Onze locatie in Zeist is ook een mogelijkheid, vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact op met Jacobien Geuze (jacobien@ta-academie.nl) of Monika Cox (monika@ta-academie.nl)

Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang