Miek Hehenkamp

Miek (1962) is trainer en opleider bij de TA academie. Ze werkt vanuit de TA academie als trainer en teamcoach binnen verschillende bedrijven en organisaties. En binnen de academie geeft zij de basistrainingen TA (1-0-1) en opleidingen Management en Organisatie.

Haar motto is: ‘bewegen door verbinden”. Miek levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vanuit verbondenheid, veiligheid en vertrouwen.

Zij heeft veel ervaring op het gebied van samen-werken in organisaties tussen teams binnen integrale kindcentra, jeugd(zorg), (voor)schoolse voorzieningen en binnen de lokale overheid. Ook geeft ze al jarenlang Masterclasses TA aan de Hanze Hogeschool Groningen.

Miek is Provisional Teaching Supervisor Transactional Analyst. En houdt van hardlopen, yoga en lange solo-fietstochten in de zomer (eh….als de zon schijnt. Af en toe een regenbuitje mag ook nog wel).

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.