Coaches & professioneel begeleiders

Inzicht krijgen in gedragspatronen, communicatiestijlen en relationele dynamieken verrijken je als coach en professioneel begeleider. De relatie tussen de professional en de cliënt is namelijk bepalend voor succes. Bij TA academie ben je daarom aan het juiste adres. In de opleiding Coaching & Counseling (C&C) leer je namelijk hoe je TA methodisch kunt hanteren in je rol als professioneel begeleider.

Centraal in deze opleiding staat het leren toepassen van de Transactionele Analyse (TA) theorie en concepten in de professionele begeleidingsrelatie. Deze opleiding zorgt voor:

In de professionele begeleidingsrelatie helpt Transactionele Analyse om zelfbewustzijn te bevorderen, communicatiepatronen en relaties te verbeteren en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. De Transactionele Analyse biedt tools om je vaardigheden als coach en professioneel begeleider te verdiepen en te verrijken. Het geeft je inzicht in jouw gedrag en handelen als professional en het biedt je ook nog eens opties om effectief te communiceren in de begeleidingsrelatie met de ander. 

De geleerde vaardigheden in deze opleiding kun je toepassen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, professionele groei, leiderschap, teamontwikkeling, conflictoplossing en interpersoonlijke relaties. Ook kun je ze gebruiken om individuen te ondersteunen bij het aanpakken van uitdagingen, het identificeren en veranderen van belemmerende gedragspatronen en het bevorderen van positieve veranderingen in hun leven en relaties.

De opleiding ‘Coaching & Counseling’ is de opleiding waarmee je inzicht krijgt in gedragspatronen, communicatiestijlen en relationele dynamieken. Daarnaast leert de opleiding je ook nog eens hoe je TA kunt hanteren in je rol als professioneel begeleider.

Investeer in jezelf en schrijf je in voor de opleiding aan de TA academie!

TA Opleidingen

Coaching & Counseling

Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling

Embodied Coaching & Psychotherapy

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.