Locatie

Onze opleidingen vinden plaats op onze locatie in Zeist. Het biedt de academie een plek waar meer dan vierhonderd studenten jaarlijks een van onze TA opleidingen volgen. Zeist ligt centraal op de Utrechtse Heuvelrug en is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Parkeren bij de locatie is niet mogelijk. Dit is alleen toegestaan voor medewerkers en mindervalide deelnemers. We raden daarom aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Als je ervoor kiest om met de auto te komen, kun je parkeren in de parkeergarage bij station Driebergen-Zeist (kosten maximaal € 6,50 per dag). De loopafstand naar de locatie bedraagt ongeveer 5 tot 10 minuten.

Onze locatie huren?

Wil je bij ons een zaal huren voor een bijeenkomst, training, of een inspiratiesessie met jouw team? Dat kan. In bijgaande flyer, vind je de mogelijkheden. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan? Lees hier onze privacyverklaring.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.