Opleidingen

Opleidingen

Wil je de Transactionele Analyse (TA) op een deskundige en verantwoorde manier leren toepassen in je werk? Wil je worden uitgedaagd om de grenzen van jezelf, jouw medewerkers of cliënten te verleggen? Ben je bereid om je persoonlijke barrières tot verandering te overwinnen? Dan is een opleiding bij de TA academie iets voor jou. De TA academie biedt diverse opleidingen en heeft daarnaast een ruim palet aan masterclasses, workshops en leertherapie.

Wie een TA opleiding volgt, ontwikkelt zich professioneel én persoonlijk. In onze opleidingen ligt de nadruk op het vergroten van je autonomie, zowel in je professionele rol als als mens. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan de deskundige toepassing van TA modellen zodat je TA in je werkpraktijk kunt gebruiken.

In ons opleidingsaanbod hebben we een- of tweejarige opleidingen en kortdurend aanbod in de vier werkvelden van TA. Die werkvelden zijn: Coaching & Counseling, Organisatie, Onderwijs en Psychotherapie. Onze driejarige TA opleiding, Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling bevat elementen uit alle vier de werkvelden.

Als je je voor een van onze opleidingen aanmeldt, ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek. Na dit gesprek kun je je definitief voor de opleiding van jouw keuze inschrijven.

De TA academie werkt uitsluitend met gecertificeerde opleiders. Onze opleiders putten uit een ruime praktijkervaring. Ze passen de Transactionele Analyse toe als manager, trainer en coach, opleider, organisatieadviseur of als professional binnen de psychosociale hulpverlening.


Introductieleergang Transactionele Analyse

Wat is Transactionele Analyse (TA)? Zou het iets voor mij zijn? En wat leer ik dan? Voor iedereen die nieuwsgierig is en wil kennismaken met TA is er de introductieleergang TA. Deze is zowel online als fysiek te volgen.

Introductieleergang
Online introductieleergang