HR professionals

Transactionele analyse is de krachtigste methode voor HR professionals. In een afwisselend en dynamisch werkveld, is Transactionele Analyse (TA) het waardevolste instrument voor HR professionals om inzicht te krijgen in de dynamiek van professionele autonomie van individu, team en organisatie. TA helpt je om effectieve communicatie en samenwerking te bevorderen op alle niveaus in jouw organisatie.

De opleiding Management & Organisatieontwikkeling is de uitgelezen kans om jouw kennis en vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen. Deze opleiding zorgt voor:

Aan de hand van de verschillende TA-concepten worden dynamiek, communicatiepatronen en interactie binnen jouw organisatie helder en duidelijk. Daarnaast helpt de opleiding je als HR-professional bij de ontwikkeling van strategieën waarmee je professionele autonomie in de context van jouw organisatie bevordert.

De opleiding Management & Organisatieontwikkeling biedt een verdiepend en verrijkend programma voor HR-professionals om bewustzijn te creëren van hun eigen gedrag, evenals dat van anderen. Als je de organisatiedynamiek begrijpt, krijg je als HR-professional inzicht in hoe communicatiepatronen van invloed kunnen zijn op de professionele autonomie van jezelf en anderen.

Word een effectievere HR-professional en schrijf je in voor de opleiding Management & Organisatieontwikkeling bij de TA academie!

TA Opleidingen

Management & Organisatieontwikkeling ​

Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling

Burn-out begrenzen met TA

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.