Adri van den Brand

Adri (1969) is opleider bij TA academie. Hij is een creatieve all-rounder die gaat voor verbinding, diepgang en toepassing. Hij gelooft in de kracht van autonomie in relatie tot homonymie.

Zijn motto is: “Each person designs his own life, freedom gives him the power to carry out his own designs, and power gives the freedom to interfere with the designs of others (Eric Berne).”

Adri is PTSTA (educatie) en 101 instructor. Daarnaast is hij internationaal erkend NLP-trainer en is hij als neerlandicus werkzaam als opleidingsdocent aan hogeschool De Kempel in Helmond, waar hij opleidingen geeft in TA en NLP. Vanuit Centrum Pedagogisch Contact ondersteunt hij schoolteams die zich willen ontwikkelen in autonomie.

Hierbij gebruikt hij zijn boek Sturen op Autonomie, Transactionele Analyse voor het onderwijs als leidraad. Naast dit boek heeft hij andere boeken en artikelen gepubliceerd over communicatie, coaching, NLP en TA.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.