Alice Timmermans

Alice Timmermans (1975) is algemeen directeur en eigenaar van de TA academie. Zij is opleider en supervisor (TSTA) in het organisatiewerkveld. Alice werkt sinds 2006 vanuit verschillende rollen met TA.

Alice haar kracht ligt in het werken met de dynamiek van de groep en hetgeen er speelt in de onderstroom. Zij blijft erbij, ook als het lastig wordt, en creëert een omgeving waarin geleerd en geëxperimenteerd kan worden.

Haar motto is: “Wie iets waagt, verliest even zijn houvast. Wie niets waagt, verliest alleen zichzelf.” (Kierkegaard). Om verder te komen dien je je comfortzone te verlaten, hoe spannend dat soms is. Alice nodigt deelnemers uit om, daar waar zij verandering wensen, nieuwe perspectieven en opties te onderzoeken. Ze stimuleert hen de grenzen op te zoeken en nieuwe mogelijkheden in praktijk te brengen.

Alice heeft een achtergrond in het onderwijs. Zij is een ervaren schoolleider en werkte een aantal jaar als consultant bij een adviesbureau voor de publieke sector. Daarnaast werkte zij jarenlang met leidinggevenden en TA.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.