Imke van Wanrooij

Imke (1983) is als trainer verbonden aan de TA academie. Plezier, scherpte en diepgang typeren haar werkwijze. Zij werkt met veel energie met groepen, waarbij ze oog heeft voor ieders behoefte en in staat is om daarop in het hier-en-nu in te spelen.
Met een achtergrond als psycholoog, heeft TA haar de tools en taal gegeven om haar gereedschapskist verder te vullen. Haar motto is: “Ga op zoek naar de opties om zelf aan het roer van je eigen leven te staan.”
Imke heeft veel ervaring in het hoger onderwijs, als docent, (team)coach en trainer. Zo verzorgt zij trainingen aan docenten over het inzetten van TA om daarmee al coachend de autonomie van de student te vergroten. Daarnaast past zij TA ook toe binnen (team)trajecten in het primair en voortgezet onderwijs als ook bij profit organisaties. Imke is CTA-O onder contract.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.