Therapeuten

De bevordering van herstel en autonomie van cliënten is je doel als therapeut. Het begrijpen van de persoonlijkheidsstructuur en de communicatiepatronen van cliënten is hierbij noodzakelijk. Volg daarom een opleiding bij TA academie en verbeter het herstel en de autonomie van je cliënten.

TA staat als krachtig instrument centraal in ons aanbod voor therapeuten en combineren we in ons opleidingsaanbod; TA en hechting, Embodied Coaching & Psychotherapy en TA en systemisch werk.

In de therapeutische relatie met je cliënten zorgen deze opleidingen voor:

Als je de persoonlijkheidsstructuur en communicatiepatronen van je cliënten begrijpt, kun je het herstel en de autonomie van je cliënten gerichter bevorderen.

Door het volgen van deze opleidingen kunnen therapeuten cliënten helpen zich bewust te worden van hun gedrag, gedachten en emoties. Daarnaast zorgt TA voor de bevordering van zelfreflectie waardoor cliënten leren om bewuste keuzes te maken, regie over hun leven te nemen en gedrag te vertonen dat in lijn is met hun eigen waarden en behoeften. TA ondersteunt cliënten in de ontwikkeling van hun communicatievaardigheden en de relaties met anderen.

Transactionele Analyse is een van de meest effectieve methodes om het herstel en autonomie van cliënten te bevorderen en helpt jou als therapeut bij de behandeling van cliënten. 

Schrijf je in voor een van bovenstaande opleidingen bij TA academie!

TA Opleidingen

Embodied Coaching & Psychotherapy

TA en systemisch werk

TA en hechting

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.