Ambitieuze professionals

Een ambitieuze professional wil effectiever worden in zijn of haar persoonlijke en professionele relaties. Dit bereikt hij/zij door zich voortdurend als mens te ontwikkelen en de moed te hebben om bestaande patronen in de relatie met zichzelf en anderen te onderzoeken en doorbreken. 

Wil jij succesvoller worden in het werk dat je doet? Of heb je ambities om ander werk te doen en weet je nog niet wat je past? Dan is onze meest complete en post HBO geaccrediteerde TA opleiding Persoonlijke groei & Professionele Ontwikkeling dé opleiding voor jou. 

Transactionele Analyse staat als krachtig toepasbare methode centraal in deze opleiding en wordt gebruikt in combinatie met technieken uit Group Relations werk, Systemisch werk en NLP. Bovendien leer je in deze opleiding TA toepassen in diverse werkvelden. 

Deze opleiding zorgt voor:

De opleiding Persoonlijke groei & Professionele Ontwikkeling biedt je bovendien de mogelijkheid om na afloop door te gaan voor je nationale en internationale certificering als TA professional. 

Investeer in jezelf en schrijf je in voor deze opleiding aan de TA academie!

TA Opleidingen

Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling

Management & Organisatieontwikkeling ​

Coaching & Counseling​

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.