Consultants en organisatietrainers

Een effectieve consultant/organisatietrainer heeft inzicht in de dynamiek van relaties en communicatiepatronen in organisaties. Als consultant speel je namelijk een cruciale rol in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Om dit te bewerkstelligen is effectieve communicatie en samenwerking noodzakelijk. De opleiding ‘Management & Organisatieontwikkeling’ bij de TA academie is daarom de uitgelezen kans om jouw vaardigheden als consultant verder te ontwikkelen.

Transactionele Analyse en groepsdynamica staan als krachtig instrument centraal in deze opleiding. Deze opleiding zorgt voor:

Inzicht in de groepsdynamiek, onderlinge relaties en communicatiepatronen in organisaties zorgt voor uitbreiding van je handelingsrepertoire als consultant/organisatietrainer. Transactionele Analyse (TA) is daarom heel bruikbaar in jouw werkveld als consultant/organisatietrainer. Het biedt handvatten om organisaties te ondersteunen in processen gericht op het verbeteren van onderlinge communicatie, samenwerking en werkrelaties.

In deze opleiding leer je Transactionele Analyse toe te passen door middel van verschillende technieken en interventies, zoals het analyseren van communicatiepatronen, het identificeren van beperkende overtuigingen, het bevorderen van effectievere communicatie en het faciliteren van verandering binnen teams en organisaties. Op deze manier kun je teams en organisaties helpen bij het verbeteren van hun leiderschapsvaardigheden en het bevorderen van positieve teamdynamiek. 

Deze opleiding geeft jou als consultant/organisatietrainer de tools in handen waarmee je de ontwikkeling van mensen en organisaties kan bevorderen. 

Investeer in jezelf en schrijf je in voor deze opleiding aan de TA academie!

TA Opleidingen

Management & Organisatieontwikkeling ​

Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling

TIFF-Provider Licentietraining

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.