Leidinggevenden

Een effectieve leider heeft inzicht in het eigen gedrag en in de dynamiek van zijn team. Als leidinggevende speel je namelijk een cruciale rol in het aansturen van jouw team en het bereiken van de gestelde doelen. Volg de opleiding ‘Management & Organisatieontwikkeling’ en ontwikkel deze leiderschapsvaardigheden.

Transactionele Analyse (TA) en groepsdynamica staan als krachtig instrument centraal tijdens deze opleiding. Deze opleiding zorgt voor: 

Het ontwikkelen van leiderschap en organisatieontwikkeling, met behulp van Transactionele Analyse (TA) en groepsdynamica, zorgt voor verrassende inzichten! Zo krijg je inzicht in menselijk gedrag en het gedrag van groepen, je leert jouw leiderschap effectief inzetten, zodat jouw medewerkers en team optimaal kunnen functioneren en presteren. Daarnaast biedt TA academie je de kans om het geleerde direct toe te passen in je eigen leiderschapspraktijk. Hierdoor is de impact van de opleiding op je team en organisatie snel zichtbaar en kun je jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen. Je kunt in deze opleiding rekenen op persoonlijke begeleiding en feedback van ervaren opleiders en je medestudenten, waardoor je het maximale uit deze opleiding haalt.

De opleiding Management & Organisatieontwikkeling is dé kans om jouw leiderschapsvaardigheden te verdiepen en te verrijken.  

Investeer daarom in jezelf en schrijf je in voor deze inspirerende opleiding aan de TA academie! 

TA Opleidingen

Management & Organisatieontwikkeling ​

Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling

Burn-out begrenzen met TA

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.