Young professionals

Inzicht in het effect van gedrag, handelen en communicatie op werkresultaten en werkrelaties is cruciaal in je ontwikkeling als Young Professional. Goede resultaten boeken en succesvol zijn vraagt, naast je vakkennis en werkervaring, aandacht voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Volg daarom de opleiding ‘Persoonlijke groei & Professionele ontwikkeling’ aan de TA academie waar Transactionele Analyse (TA) als krachtig instrument centraal staat.’

Deze dynamische opleiding biedt jou als young professional een stevig fundament voor je verdere persoonlijke en professionele leven. Deze opleiding bij TA academie zorgt voor: 

Persoonlijke groei en het begrijpen van menselijk gedrag is cruciaal voor jouw ontwikkeling als young professional. Door de begeleiding van ervaren professionals word je ondersteund in het identificeren van jouw sterke punten en ontwikkelgebieden en het vinden van jouw professionele identiteit.

Deze opleiding ondersteunt je in de effectieve communicatie met collega’s, klanten en andere belanghebbenden. Daarnaast helpt de opleiding je om je eigen gedachten, gevoelens en gedrag beter te begrijpen zodat je bewuste keuzes maakt in je professionele leven. Verder helpt het je om effectief leiderschap te ontwikkelen, relaties op te bouwen en op constructieve manier samen te werken. 

TA academie biedt je met deze opleiding een fundament om je als young professional te ontwikkelen. Niet alleen nu, maar ook in je verdere persoonlijke en professionele leven. 

Ontwikkel jezelf tot een onderscheidende Young Professionals en schrijf je in!

TA Opleidingen

Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling

Management & Organisatieontwikkeling ​

Burn-out begrenzen met TA

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.