Onderwijsprofessionals

Leerlingen begeleiden in hun persoonlijke groei, kritisch denken en probleemoplossend vermogen is noodzakelijk voor een leraar of lerares. Als leraar speel je namelijk een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van jonge mensen. De opleiding Trainen Onderwijs & Pedagogiek (TOP) aan de TA Academie is daarom de uitgelezen mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als onderwijsprofessional. In deze opleiding doe je verrassend nieuwe inzichten en vaardigheden op en leer je effectief en met plezier les te geven en leerlingen/studenten te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. In de TOP opleiding word je uitgedaagd om je onderwijspraktijk te innoveren en aan te passen aan de snel veranderende maatschappij. 

Transactionele Analyse (TA) staat hierbij als krachtig en toepasbaar instrument centraal. Deze opleiding bij TA academie zorgt voor:

Als onderwijsprofessional wil je jouw leerlingen begeleiden in hun persoonlijke groei. Je wilt dat zij kritisch leren denken en hun probleemoplossend vermogen stimuleren. 

Om dit te bereiken is onze opleiding nadrukkelijk gebaseerd op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in het onderwijsveld en je hebt ook nog eens toegang tot actuele kennis en TA methoden en technieken. De opleiding richt zich specifiek op toekomstgericht onderwijs en pedagogiek. Hierdoor leer je hoe je leerlingen kunt voorbereiden op verdere digitalisering, globalisering en duurzaamheid van de wereld waarin zij leven. Daarnaast ontwikkel je je eigen vaardigheden waarmee je als leraar/onderwijsprofessional het verschil kan maken in het leven van je leerlingen/studenten. Zo bereid je ze optimaal voor op hun toekomst!

De opleiding Trainen, Onderwijs & Pedagogiek is praktijkgericht, zodat je het geleerde meteen kunt integreren in je dagelijkse werkzaamheden als leraar. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en feedback van ervaren opleiders en medestudenten, zodat je het maximale uit je opleiding haalt.

De opleiding TOP aan de TA academie is dé kans om jezelf verder te ontwikkelen als leraar/onderwijsprofessional en je onderwijspraktijk naar een hoger niveau te tillen. Je krijgt toegang tot actuele kennis, praktijkgerichte vaardigheden en de nieuwste inzichten op het gebied van toekomstgericht onderwijs en pedagogiek. 

Dus investeer in jezelf en in de toekomst van je leerlingen en schrijf je vandaag nog in voor de opleiding TOP aan de TA academie!

TA Opleidingen

Training, Onderwijs & Pedagogiek

Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling

Burn-out begrenzen met TA

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.