Embodied Coaching & Psychotherapy

Vanaf 1.605 exclusief btw

Bekijk startdata

‘Luisteren naar de taal van het lichaam’

Wil je je eigen lichaamstaal en die van je cliënt inzetten als bron van inzicht en sleutel tot verandering? Dan is de opleiding Embodied Coaching & Psychotherapy iets voor jou.

In ieders lichaam zitten patronen opgeslagen die ons denken, voelen en handelen bepalen. Met behulp van lichaamswerk leer je patronen die cliënten in hun lijf hebben opgeslagen, begrijpen en veranderen. Het lichaam vertelt een eigen verhaal èn… het liegt niet! Als je luistert naar het lichaam, het jouwe en dat van de cliënt, weet je precies wat er nodig is om verdiepend te kunnen werken.

Linda Hoeben (TSTA Psychotherapie) heeft, op basis van haar ervaring in het werken met cliënten en aanvullende studies die zij deed, een eigen methodiek ontwikkeld in Embodied Coaching & Psychotherapy. Zij neemt je in deze opleiding graag mee in de rijkdom en mogelijkheden van het werken met het lichaam!

Programma

In deze vierdaagse opleiding leert Linda je te werken met het lichaam als uitgangspunt. Aan de hand van een concrete stap-voor-stap methode werk je met de nieuwste ontwikkelingen uit de neuro-science. Op deze manier leer je effectief te werken met gestreste en/of getraumatiseerde cliënten.

“Ik heb ervaren dat het begint bij mezelf! De opleiding CC heeft me veel inzichten gegeven als mens, wat vervolgens heel makkelijk te vertalen is naar mijn ontwikkeling als professional.”

Resultaat

Aan het einde van de opleiding Embodied Coaching & Psychotherapy 

  • ken je de basisprincipes van de werking van de hersenen;
  • heb je inzicht in de non-verbale communicatie van jouw cliënt;
  • kun je de ervaringen in jouw lijf te gebruiken om doeltreffende interventies te doen;
  • kun je de theorie uit de neurowetenschappen toepassen in jouw werk.

Voor wie

De opleiding Embodied Coaching & Psychotherapy is geschikt voor coaches, therapeuten, hulpverleners en zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in het werken met hun eigen lichaamstaal en die van hun cliënten. Voor je met deze opleiding start, dien je dIntroductieleergang TA 101 te volgen.

Praktische informatie

De opleiding vindt plaats bij: TA academie, Landgoed De Breul, Arnhemse Bovenweg 140 te Zeist. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en een gezonde lunch van onze huiscateraar Koek & Ei zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Startdata Prijs Locatie
Startdatum: 03 jun. 2025 tot 06 jun. 2025 Prijs: 1.605 Locatie: Zeist Toon planning Inschrijven
Lesdagen en tijden:
  • EC&P dag 1 di. 03 jun. 2025 10:00 - 17:00uur Zeist
  • EC&P dag 2 wo. 04 jun. 2025 10:00 - 17:00uur Zeist
  • EC&P dag 3 do. 05 jun. 2025 10:00 - 17:00uur Zeist
  • EC&P dag 4 vr. 06 jun. 2025 10:00 - 17:00uur Zeist
Locatiegegevens:
TA academie
Arnhemse Bovenweg 140
3708 AH Zeist