TA en hechting

Vanaf 720 exclusief btw

Bekijk startdata

TA en hechting: de verbinding in de therapeutische en coachrelatie

Er zijn veel raakvlakken tussen TA en de hechtingstheorie. TA gaat in essentie over gehechtheid. Zo raken existentiële levensposities aan hechtingspatronen, zijn strooks uitingen van hechting binnen een relatie en is script een belangrijk fundament in onze (onbewust) gekozen hechtingsstijl.  

Marij Peeters (TSTA), ervaren relatie- en gezinstherapeut en GZ-psycholoog, leert je in deze tweedaagse werken met TA en de hechtingstheorie in de professionele relatie zodat je je vakkennis en professionele vaardigheden kunt verdiepen en verbreden. 

Programma

In de tweedaagse TA en hechting gaan we aan de slag met actuele inzichten en methodieken uit de TA. We brengen deze in relatie tot de hechtingstheorie. Hechting is bij uitstek een relationeel concept. In je professionele rol ben jij een rolmodel voor je cliënten ook in het  effectief afstemmen op het werk met je cliënt(en). Je leert werken met een veilige hechting binnen de professionele relatie en de relatie met het systeem van je cliënt. We integreren in deze workshop TA methodieken met recente hechtingsgerichte relatie- en gezinstherapieën.

Resultaat

Na deze tweedaagse:

  • heb je inzicht in TA concepten die samenhangen met hechting;
  • maak  je gebruik van de relatie om een veilige hechting te creëren;
  • kun je werken met een aantal vaardigheden op het gebied van  hechtingsgerichte relatie- en gezinsmethodieken;
  • heb je inzicht in het  werken  met de relatie tussen gezinsleden/partners;
  • kun je werken op het niveau van gedrag, overtuigingen, emoties en hechtingsbehoeften.

Voor wie

Deelname aan deze tweedaagse is interessant voor therapeuten, coaches en counselors die in hun werk op een diepgaande laag willen werken met script en de hedendaagse hechtingstheorie. Voorwaarde voor deelname is dat je een Introductieleergang TA (101) bij de TA academie of elders gevolgd hebt en dat je je ervaring in het begeleiden van cliënten en/of relaties en/of gezinnen.

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op locatie: TA academie, Landgoed De Breul, Arnhemse Bovenweg 140 te Zeist. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en een gezonde lunch van onze huiscateraar Koek & Ei zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Startdata Prijs Locatie
Startdatum: 25 apr. 2024 tot 26 apr. 2024 Prijs: 720 Locatie: Zeist Toon planning Inschrijven
Lesdagen en tijden:
  • TA en hechting - dag 1 do. 25 apr. 2024 10:00 - 17:00uur Zeist
  • TA en hechting - dag 2 vr. 26 apr. 2024 10:00 - 17:00uur Zeist
Locatiegegevens:
TA academie
Arnhemse Bovenweg 140
3708 AH Zeist