Integratieve Leertherapie

Vanaf 800 exclusief btw

Bekijk startdata

'Alles heeft betekenis'

Hoe word je de professional die je wilt zijn? Hoe kun je je eigen ervaringen meenemen en effectief gebruiken in je werk? En hoe weet je wanneer en op welke wijze je die ervaringen in kunt zetten?

Leertherapie is een krachtig instrument om je eigen professionele ontwikkeling en persoonlijke groei te bevorderen. Leertherapie is werken aan situaties die in je eigen leven een rol spelen. Leertherapie is ook in de rol van de ander durven kruipen zodat je ervaart en ondergaat wat de ander voelt en ondergaat. 

Leertherapie is een vorm van therapie in een opleidingskader, die je persoonlijke effectiviteit versterkt. Leertherapie leert je hoe je kunt werken aan je eigen autonomie en hoe je je script thema’s nader kunt onderzoeken en beïnvloeden. Leertherapie leidt tot nieuwe inzichten en ervaringen die jouw persoonlijke en dus ook jouw professionele groei en ontwikkeling bevorderen. Dit maakt je sterker in de professionele begeleiding van je cliënt, medewerker, leerling of student.

Programma

Jennine Rook verzorgt voor TA academie en tweedaagse Integratieve leertherapie. De deelnemers aan het programma werken aan ontwikkelvragen die in hun werk en/of leven spelen. Jennine speelt in op de vragen die zich aandienen en contracteert ter plaatse een passende werkwijze vanuit de integratieve TA.

Resultaat

Een leraar die weet welke relatie hij aan moet gaan om zijn leerlingen te motiveren. Een manager die goed om kan gaan met overdrachtsreacties vanuit zijn team en effectief leiding geeft. Een coach die goed bij zijn eigen gevoelsleven kan komen en dit als belangrijke bron van informatie gebruikt in zijn werk. Een therapeut die zelf voldoende therapie gevolgd heeft en effectief werkt met overdracht in de relatie  met cliënten.

Voor wie?

Studenten en (oud-)studenten van de TA academie. Professionals uit diverse werkvelden die minimaal de TA Introductieleergang (101) hebben gevolgd en meer uit hun professionele begeleidingsrelatie willen halen.

Praktische informatie

De opleiding vindt plaats op locatie bij TA academie, Landgoed De Breul, Arnhemse Bovenweg 140 te Zeist. De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Koffie, thee en een gezonde lunch van onze huiscateraar Koek & Ei zijn bij de prijs van de opleiding inbegrepen. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Startdata Prijs Locatie
Startdatum: 15 mei 2025 tot 16 mei 2025 Prijs: 830 Locatie: Zeist Toon planning Inschrijven
Lesdagen en tijden:
  • Integratieve Leertherapie - dag 1 do. 15 mei 2025 10:00 - 17:00uur Zeist
  • Integratieve Leertherapie - dag 2 vr. 16 mei 2025 10:00 - 17:00uur Zeist
Locatiegegevens:
TA academie
Arnhemse Bovenweg 140
3708 AH Zeist