Workshop TA & teamontwikkeling

In deze eendaagse workshop maak je kennis met de ‘matrix teamontwikkeling’, ontwikkeld door ervaren TA professional Miek Hehenkamp (CTA Organisational). Een model met verschillende TA-concepten die jou  in de verschillende fasen van teamontwikkeling ondersteunen. 

Programma

In de workshop ‘snuffel’ en maak je kennis met de matrix teamontwikkeling. Centraal staan de fasen van groepsontwikkeling vanuit het TA-perspectief ‘oversteken van grenzen’. Wat zijn in de verschillende fasen de behoeften van de groep? En wat betekent dit specifiek voor jouw rol om teamleden naar taakvolwassenheid en effectiviteit te begeleiden? 

Werken met de matrix geeft je:

  • Kennis van het proces van transformeren/veranderen;
  • Inzicht in groepsdynamica;
  • Kennis en inzicht hoe je veranderingsprocessen aanstuurt.

Naast relevante theorie is het werken met je eigen praktijkcasussen een belangrijk onderdeel.

Voor wie

Voor professionals die te maken hebben met vraagstukken omtrent effectieve beïnvloeding van mensen en systemen. Denk aan trainers, (team)coaches, bestuurders, adviseurs, consultants, (interim-)managers. Voor deelname aan deze workshop is een hbo werk- en denkniveau vereist en je hebt een introductieleergang TA 1-0-1 gevolgd.

Deze 1 daagse workshop is een goede kennismaking met de toepasbaarheid van TA in organisaties. Kom dat ervaren!

Praktische informatie

Deze workshop vindt plaats bij TA academie, Landgoed De Breul, Arnhemse Bovenweg 140 te Zeist. De groepsgrootte is minimaal 12 maximaal 16 deelnemers. De dag start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De kosten voor deze workshop bedragen € 310,-. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. 

New dates will be supplemented soon

Toch interesse? Neem dan gerust contact met ons op.